Новини та події

TCL – на виставці CES 2021

15.02.2021
25
Років
з Вами

TCL зміцнює асортимент продуктів завдяки інноваціям у різних категоріях – домашні кінотеатри, мобільні пристрої та побутова техніка – на виставці CES 2021.

Оскільки інвестиції TCL у виробництво телевізорів із великим екраном продовжують приносити переваги більшій кількості клієнтів, ми не готові зупинитися на телевізорах із діагоналлю 65 і 75 дюймів. TCL представляє The XL Collection – першу лінійку компанії з дисплеєм розміром 85 дюймів. Цього року XL-колекцію складуть три різні моделі, а кожен телевізор із діагоналлю 85 дюймів забезпечить рівень продуктивності для будь-якого виду домашнього кінотеатру.

Всі моделі телевізорів TCL Roku 2021 року будуть випущені з роздільною здатністю 8K. Завдяки роздільній здатності 8K у чотири рази чіткіші, ніж сучасні телевізори 4K. Незалежно від джерела, кожен кадр інтелектуально покращується системою AiPQ від TCL.

OD Zero – наше наступне нововведення в технології Mini-LED. OD Zero, або Optical Depth Zero, означає відстань між підсвічуванням та РК-екраном у телевізорах, що мають цю технологію. В іншій галузі, спочатку для TCL, ця відстань зараз дорівнює нулю.

Результат? Такий же точний контраст і блискуча яскравість, але в революційно новому дизайні для наших найтонших телевізорів QLED.

TCL Audio

Лінійка звукових панелей Alto справді досягне висот у 2021 році, спираючись на сучасні функції, такі як Roku TV Ready, для миттєвої автоматичної конфігурації з будь-яким TCL Roku TV, Dolby Atmos® 3D, схожий на кінотеатр, а також підтримку Google Chromecast та Apple AirPlay 2 для легкої насолоди від улюбленої музики.

У наступному році TCL представляє захоплюючі аудіоінновації для домашнього кінотеатру, включаючи можливості голосового помічника та нові бездротові зв’язки з телевізорами TCL Roku.

TCL Mobile

TCL продовжує робити 5G доступнішим, ніж будь-коли, представляючи два абсолютно нові смартфони 5G, які стануть частиною майбутньої лінійки TCL 20, розширюючи обмеження щодо дизайну, продуктивності та вартості.

Крім того, планшет 5G та роутери 5G забезпечать повну екосистему пристроїв, що використовують новітні технології бездротового зв’язку.

Домашній комфорт TCL

Домашній комфорт важливіший, ніж будь-коли раніше, саме тому ми розширюємо свої домашні пропозиції, включаючи розумний очищувач повітря з триступеневою системою очищення, яка зменшує до 99,97% мікробів для чистішого та здоровішого навколишнього середовища.

Наші прилади також стають розумнішими завдяки підключенню до Wi-Fi та голосовому керуванню, яке працює з Alexa або Google Assistant. Ми також представляємо абсолютно новий додаток TCL Home, за допомогою зручного інтерфейсу програми TCL Home, розробленого з урахуванням користувача, клієнти насолоджуватимуться розумнішим рівнем комфорту, змінюючи температуру, встановлюючи графіки тощо, з будь-якого місця.

Інші матеріали

Каталог TCL 2022

Каталог TCL 2022

24.01.2022

Ми ретельно готувались, тому з гордістю презентуємо КАТАЛОГ TCL 2022!

Докладніше
Скільки зазвичай слугують кондиціонери повітря?

Скільки зазвичай слугують кондиціонери повітря?

02.04.2024

Cкільки слугують ці агрегати? Чи завжди вони працюють бездоганно протягом усього терміну гарантії?

Докладніше
To top