Новини та події

TCL розпочинає своє чергвое спонсорство з зірками футболу

12.09.2022
25
Років
з Вами

TCL представила футбольну футбольну команду на виставці IFA Berlin 2022.

З чотирма найкращими футболістами світу в якості амбасадорів бренду, TCL розпочинає глобальну кампанію, яка спрямована на те, щоб надихнути людей прагнути до величі у власному житті.

Склад TCL об’єднує виняткового молодого півзахисника з Англії Філа Фодена; висхідну суперзірку та гравця національної збірної Іспанії Педрі; чудового топ-виконавця Родріго, вінгера збірної Бразилії; і Рафаеля Варана, відомого захисника і ключового гравця збірної Франції.

Ці хлопці творять дива на полі, чи не так?

«Мати можливість зв’язатися з шанувальниками по всьому світу та надихнути їх на велич – це фантастична можливість. Я радий, що маю таку можливість асоціювати себе з таким брендом, як TCL, чий послужний список свідчить про їхню відданість забезпеченню високоякісного досвіду для наших прихильників», – пояснив Рафаел Варан.

«Моя пристрасть до футболу походить від гри на вулицях Стокпорта зі своїми товаришами і перегляду наших кумирів по телевізору. Я радий приєднатися до сім’ї TCL і разом сподіваюся, що ми надихнемо і підключимо наступне покоління до футболу», – сказав Філ Фоден.

«У захваті від того, що є шанс почати ці нові стосунки з TCL. Ми всі хочемо надати позитивний досвід для вболівальників і поширити нашу пристрасть до спорту, і, як амбасадор бренду TCL, я впевнений, що ми зможемо поширити позитивний спортивний дух, який надихає наших уболівальників», – додав Педрі.

«Я радий грати роль амбасадора бренду TCL і співпрацювати з компанією, яка ставить в основу своєї продукції якість і надихаючу індивідуальну велич», – зазначив Родріго.

TCL поділиться повідомленнями та ідеями від чотирьох футболістів напередодні головної футбольної події 2022 року, починаючи з листопада та далі, через традиційні та соціальні мережі. TCL також надасть численні можливості шанувальникам спілкуватися зі своїми кумирами яскравими новими способами за допомогою ексклюзивного контенту, підписаних товарів та конкурсів з призами, включаючи можливість для щасливих шанувальників поговорити зі своїм героєм.

Інші матеріали

Виставка – Clima Fest Ukraine 2021

Виставка – Clima Fest Ukraine 2021

18.02.2021

Запрошуємо на III-ю міжнародну виставку для професіоналів кондиціонування, охолодження, вентиляції та очистки повітря – Clima Fest 2021!

Докладніше
Функція TitanGold

Функція TitanGold

31.05.2021

Завдяки покриттю теплообмінника TitanGold кондиціонер є більш ефективним та енергозберігаючим, оскільки покриття майже не забруднюється.

Докладніше
To top