Новини та події

TCL стає головним партнером Djurgården Football

18.04.2024
25
Років
з Вами

Djurgården Football має велике задоволення вітати справжнього гіганта як головного партнера.

Протягом принаймні трьох років TCL буде головним партнером Djurgården Football, а її логотип розміщуватиметься на спині матчевої футболки під номером.

– Те, що міжнародна компанія-лідер ринку рівня TCL обирає Djurgården Football як платформу, коли хоче розвиватися в скандинавських країнах, надзвичайно приємно та гідно для нас. «Раніше ми мали невелику співпрацю з TCL, і той факт, що вони тепер вирішили зробити великі інвестиції з нами, безсумнівно, є ознакою якості нашого бізнесу», — каже Даніель Мальмгрен, менеджер бізнес-сфери компаній і партнерів Djurgården Football.

share.jpg

– Партнерство закладає основу захоплюючого та успішного майбутнього для обох сторін. «Розумна побутова техніка та мобільні пристрої, розроблені для задоволення наших клієнтів, ми підтримуватимемо IF Football Djurgården на шляху до успіху в будь-який час і в будь-який момент», — говорить Штефан Штрайт, маркетинговий директор TCL Europe.

TCL звик співпрацювати з національними командами та організаціями, такими як національні збірні Німеччини, Іспанії, Італії та Бразилії, а також збірна Франції з регбі. Він також є офіційним партнером Арсеналу, Кубка Лібертадорес, FIBA та NFL. Співпраця з Djurgården Fotboll є першою у своєму роді в скандинавських країнах, де зараз інвестуються значні кошти в підвищення впізнаваності бренду.

– Ми тепло вітаємо TCL як головного партнера Djurgården Football. TCL — це надзвичайно велика компанія, яка є лідером і хоче розвиватися далі разом з нами. Ми дуже сподіваємося на цю співпрацю та на можливість отримати користь один від одного, щоб досягти успіху як на полі, так і поза ним, – каже Генрік Берггрен, генеральний директор Djurgården Football.

Інші матеріали

Скільки зазвичай слугують кондиціонери повітря?

Скільки зазвичай слугують кондиціонери повітря?

02.04.2024

Cкільки слугують ці агрегати? Чи завжди вони працюють бездоганно протягом усього терміну гарантії?

Докладніше
Режим сну

Режим сну

10.08.2021

Кондиціонери TCL в режимі сну працюють з мінімальним рівнем шуму та забезпечуюють комфортну зміну температури.

Докладніше
To top