Новини та події

Темний кондиціонер. Заховати чи підкреслити?

24.10.2022
25
Років
з Вами

Часто люди уникають чорного кольору в інтер’єрі будинку чи квартири, пояснюючи це тим, що він зменшує приміщення та робить його похмурим. Хоча насправді темний відтінок не такий страшний, як може здатися. Він може надати оригінальності простору, зробити його ефектним та сучасним.

Ось кілька порад як досягти такого результату:

Темна модель доречно виглядатиме як у просторому приміщенні, так і в невеликій кімнаті.

  • Акценти. Не рекомендується використовувати багато чорного в кімнатах, оскільки таке рішення звузить їх, зробить сумнішими та непривітними. Краще додавати “плямами” і сіро-чорний кондиціонер – чудовий варіант.
  • Освітлення. Кімнати, де є темні тони, завжди має бути гарно освітлені. Стильні лампи та світильники завжди виглядатимуть доречно та привабливо в інтер’єрі.
  • Поєднання. Сіро-чорні кольори можна поєднувати практично з будь-якими іншими відтінками. Головне – не переборщити із кількістю. Добре виглядає він і в поєднанні з деревом, металом або іншими натуральними матеріалами.

Сіро-чорний кондиціонер стане тим необхідним акцентом, який додасть сучасності та стилю. До того ж забезпечить комфортний мікроклімат.

Інші матеріали

Функція TitanGold

Функція TitanGold

31.05.2021

Завдяки покриттю теплообмінника TitanGold кондиціонер є більш ефективним та енергозберігаючим, оскільки покриття майже не забруднюється.

Докладніше
Алгоритм інверторного штучного інтелекту

Алгоритм інверторного штучного інтелекту

24.06.2021

Розумні кондиціонери зі штучним інтелектом ще зручніші та економніші!

Докладніше
To top