Новини та події

Важливі моменти під час монтажу кондиціонера

03.06.2021
25
Років
з Вами

Отже, кондиціонер обрали, тепер не менш відповідальне завдання – правильно його встановити. Щоб прилад працював довго і не виходив з ладу, обов’язково звертайтеся до професійних інсталяторів.

Варто заздалегідь спланувати процес монтажу, врахувавши особливості приміщення та будівлі в цілому.

Етапи установки

Якщо ви робите ремонт, рекомендуємо проводити монтаж кондиціонера в 2 етапи. Так ви зможете приховати всі комунікації та краще спланувати інтер’єр.

Перший етап передбачає чорнові роботи, такі як закладка комунікацій. Другий настає вже після завершення ремонту – встановлюється та підключається внутрішній блок.

Під’єднання електрики

Оптимальний варіант – провести окремий кабель від щитової. Навіть якщо монтаж проводиться вже після ремонту, кабель не сильно вплине на вигляд приміщення. Проте якщо в будівлі нова проводка, яка розрахована на високу потужність, можливе підключення через розетку.

Місце

Вішайте прилад там, де потрібно, а не там, де «гарно виглядає». Якщо фахівець рекомендує конкретне місце для установки і обґрунтовує свою точку зору професійними рекомендаціями, краще його послухати. Це може бути необхідно для комфортного користування або для надійності монтажу.

Інші матеріали

TCL – постійний спонсор Чемпіонату світу з баскетоболу FIBA ​​2023

TCL – постійний спонсор Чемпіонату світу з баскетоболу FIBA ​​2023

12.09.2023

TCL приєднується до глобальних уболівальників на найбільшому баскетбольному святі як постійний спонсор Чемпіонату світу з баскетболу FIBA ​​2023

Докладніше
Важливі моменти під час монтажу кондиціонера

Важливі моменти під час монтажу кондиціонера

03.06.2021

Поради щодо монтажу кондиціонера, щоб прилад працював довго.

Докладніше
To top